Telefon

+385 99 202 0507

Adresa

Rakovac 1, Karlovac

Godišnje ulaznice i majice HRK KARLOVAC!

Hrvatski rukometni klub Karlovac poziva sve navijače i prijatelje kluba, ljubitelje rukometa, da postanu donatori i pomognu klubu u novoj natjecateljskoj sezoni – u Paket24 Premijer ligi. Svakom donatoru klub će u znak zahvale dodijeliti digitalnu godišnju ulaznicu za utakmice Paket24 Premijer lige u sezoni 2021/2022. te majicu s obilježjem kluba.

Više informacija

Subota 28.11.2020. u 18,00  - KARLOVAC

Prva ekipa Seniora  HRK Karlovac dočekuju u ŠŠD na Rakovcu u 9. kolu Prve Hrvatske rukometne lige jug za muškarce ekipu RK Kozale iz Rijeke. Utakmica se odgađa temeljem Odluke Vlade RH.

Nedjelja 29.11.2020. u 17,00  - KARLOVAC

Prva ekipa Seniora  HRK Karlovac 2 dočekuju u ŠŠD na Rakovcu u 9. kolu Druhe Hrvatske rukometne lige zapad za muškarce ekipu RK Dubovac-Gaza Karlovac. Utakmica se odgađa temeljem Odluke Vlade RH.


Ukratko o nama
HRK KARLOVAC

Ukratko o nama

Tekst je u izradi....

Pokrovitelj

grad karlovac

Sponzori

busaktprkvakaturicdigitalni tisakindeksirajlinvv razvojmandicsherifrestoran bosilevogaznutritionrock_filiuscetinaturbocomt3maquaterm

Medijski pokrovitelji

Radio Karlovack1radio mrežnicaKa portalKaš onlineTrend
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.